e-źródła

-A A +A

Dostęp testowy do nowych zasobów elektronicznych OVID: medycyna, mikrobiologia i technologia żywności

Oferujemy dostęp do nowych zasobów elektronicznych z zakresu medycyny: wirtualnego atlasu anatomicznego Acland's Anatomy, narzędzia Visible Body, bazy czasopism medycznych LWW Total Access oraz bazy Gideon, a także do FSTA (Food Science & Technology ) - bazy z technologii żywności. Zachęcamy do korzystania! 

Szkolenie z bazy EBSCO

Serdecznie zapraszamy na szkolenie z zakresu wyszukiwania informacji w bazach EBSCO. Poza wyszukiwaniem podstawowym i zaawansowanym w oparciu o prenumerowane zasoby dostępne w wyszukiwarce naukowej EDS, zostaną Państwu pokazane praktyczne możliwości korzystania z nowej bazy Academic Research Source, w szczególności książek elektronicznych.

Szkolenie odbędzie się w dniu 23 stycznia 2020 r. (czwartek) o godz. 9.00 w Sali Konferencyjnej Biblioteki UR (parter), ul. Pigonia 8.

Strony